Comissió ONG Fallou

Aquesta comissió col·labora amb l'ONG Fallou per tal de recollir material escolar per a l'escola agermanada de Niemenike i organitza esdeveniments per tal de recaptar diners per portar a terme accions de millora com construir una tanca al voltant de la mateixa escola o millorar les infraestructures de l'escola.

 

També manté informada a l'AFA de les activitats d'intercanvi que fa la nostra escola amb la de Niemenike.

 

Si teniu qualsevol dubte, comentari o voleu participar en aquesta comissió com a voluntari/a, us podeu adreçar al correu electrònic afa@escolaperezsala.cat

 

Per una Escola Pública i de qualitat... Àfrica Rumbambam!

El dijous 19 de maig ens va visitar la Delegació Senegalesa de la Comunitat Rural de Dialakotoon on es troba l'Ecole Medina Niemeneke amb la que la nostra Escola està agermanada.
Podeu llegir un petit resum del que va ser la jornada al web de l'escola

Vídeo agermanament Niemenike

A l'escola ja han començat de nou a treballar amb els cooperants de l'école de Niemenike al Senegal. Enguany tractaran el tema del mediambient.

Comencen els nens i nenes del Pérez Sala enviant-lis un vídeo en el que els hi expliquen quines activitats fan en relació a l'hort, la separació de residus i l'estalvi energètic. Podeu veure el vídeo al següent enllaç http://bitly.com/1kp7YAS


WEB FALLOU-PÉREZ SALA:

A l'enllaç de l'ONGD Fallou, podreu veure altres projectes que duen a terme:  

Aquest és el vídeo del projecte solidari:

Aquest any s'ha iniciat un projecte de cooperació entre l'ONGD Fallou, l'escola i l'AMPA. Aquí teniu més informació sobre les activitats proposades:

PROJECTE DE COOPERACIÓ AMB L'ONGD FALLOU